El Casal engega etapa nova amb el Cinefòrum

El divendres vint-i-sis de maig, al Teachers Club de Parnell Square, el Casal Català d’Irlanda va engegar una nova etapa i ho va fer amb la primera sessió del cinefòrum en què el film protagonista fou Alcarràs, dirigit per Carla Simón i que, l’any passat, va guanyar l’Ós d’Or al Festival de Cinema de Berlin. Abans de la projecció, Simón i alguns dels actors d’aquest drama rural van adreçar unes paraules als assistents en format vídeo.

L’acte, que va aplegar una trentena llarga de persones, va servir perquè la nova junta del Casal, formada per la Laia, el Genís i el Joan Josep, i amb el Carles d’auxiliar, es presentés en societat i expliqués les línies bàsiques de l’entitat durant els mesos vinents, que inclouen una sessió mensual de cinefòrum i celebració de festes en dates assenyalades, com per exemple, Sant Joan, per al qual s’ha preparat un acte el divuit de juny llogant una sala en un pub i fent venir un grup d’Sligo que fa rumba.

Un cop acabat el film, es va fer un petit debat sobre la temàtica tractada a Alcarràs en què van parlar persones que, en ser de la zona de Lleida, coneixen bé el problema. Després, com sempre passa a Irlanda, es va fer via cap al pub, al mateix Teachers Club.

Evidentment, l’activitat del Casal té un cost i és per això que es va fer una crida a fer-se soci amb una quota anual de vint-i-cinc euros per persona o de cinquanta per família.

Feu-vos-en socis! El casal us necessita!