El Derry City arribava aquest vespre al Tallaght Stadium amb la possibilitat d'esdevenir líder, però la seva derrota contra el Shamrock Rovers per 1 a 0 i la victòria del Shelbourne li ho han impedit.

El Shelbourne rebia aquest vespre el Waterford al Tolka Park de Drumcondra amb l’obligació de guanyar si volia mantenir-se líder i és que tenia -i encara té- el Derry City trepitjant-li els talons a un sol punt. 

El Shelbourne tenia una oportunitat d'or per a consolidar-se com a líder amb la visita del Drogheda al Tolka Park, però el gol del visitant Frantz Pierrot i una bona defensa Drog ho han impedit. 

A la lliga irlandesa de futbol hi ha molts derbis, principalment perquè hi ha quatre equips de Dublin, però el derbi amb més rivalitat del campionat és, sens dubte, el del comtat de Louth: Drogheda vs Dundalk.

Bohemian i Shamrock Rovers s'han enfrontat aquest vespre al Dalymount Park de Phibsboro en el partit que hom considera el derbi dublinès per excel·lència, amb repartiment de punts entre Gypsies i Hoops.

Victòria clara d'un Shamrock Rovers amb una progressió ascendent -ja és segon a 2 punts del líder, el Shelbourne- contra un Drogheda Utd sense idees que haurà de millorar molt si vol evitar el descens.

El Shelbourne - St Pat's d’aquest vespre al Tolka Park de Drumcondra era un partit entre dos equips necessitats de victòria. El Shels, tot i ser líder, feia cinc partits que no guanyava i el Pats, tres.

El Shelbourne rebia aquest vespre el Shamrock Rovers amb l’amenaça de perdre el lideratge en cas que els visitants aconseguissin la victòria, però amb l’empat sense gols, els de Drumcondra han salvat els mobles.

Pàgina 1 de 2